The DGE Story Het DGE Verhaal

 

De Graaff Engineering is the Embedded & Cloud & Application software engineering services company of mr. John de Graaff, MSc. De Graaff Engineering is het Embedded & Cloud & Application software engineering dienstverlening bedrijf van dhr. Ir. John de Graaff

Carreer Carriere

some Na een carriere van 25 jaar (sinds 1997) in Elektrotechniek, Informatica, Telecommunicatie, TCP/IP Networking, CyberSecurity en Product innovatie en ontwikkeling (waaronder uitvinder en houder van 2 internationale patenten), gooit John "het roer om" en biedt zijn kennis en ervaring uitsluitend aan in de vorm van kortdurende, software ontwikkelingsprojecten voor innovatieve MKB bedrijven en Technologie Startups.

Focus on Software Focus op Software

some Tijdens deze carriere van het ontwerpen en bouwen van netwerken en netwerkbeveiliging, heeft John altijd zijdelings software ontwikkeld, vaak als tool om bepaalde taken te automatiseren (wat we tegenwoordig DevOps noemen). De laatste 7 jaar (sinds 2015) is de focus helemaal op software komen te liggen, en ondertussen mag John zich net zo ervaren noemen in software als in hardware wat voorheen zijn carriere domineerde.

Full-Stack Software Full-Stack Software

some Door deze abnormale carriere is het ook zo gekomen dat John ervaring heeft in alle aspecten van de Full-Stack:
• van Embedded electronica systemen (waar battery-life, en kleine afmetingen of licht-gewicht belangrijk is),
• tot Server & Cloud systemen (waar snelheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid belangrijk is),
• tot Application software (waar de gebruikerservaring en User-Interface zo belangrijk is)

Ideal Customer Ideale klant

some DGE richt zich op bedrijven die meerdere aspecten van hun technische project zelf kunnen uitvoeren, maar op één onderdeel onvoldoende kennis hebben, of onvoldoende mensen cq. specialisten. In dat geval kan DGE dat onderdeel als zelfstandig project aannemen. Een belangrijk aspect is dat John dergelijke projecten uitvoert alsof hij zelf de founder of eigenaar is, met andere woorden, door verwantwoordelijkheid te nemen en altijd mee te denken in de ontwerpkeuzes van zowel het uitbestede onderdeel als het gehele systeem!

No cure, no pay No cure, no pay

some DGE neemt uitsluitend projecten aan van korte duur (doorlooptijd van 2 tot 8 weken) en waar de uitvoering van een project volledig in eigen handen is (development gebeurd in eigen kantoor of lab), maar natuurlijk wel binnen de requirements en randvoorwaarden die voorafgaand aan het project in samenspraak worden opgesteld. Wanneer delen van het project klaar zijn, en daarna wanneer het hele project klaar is, dan komt John naar locatie van de klant om te testen en uiteindelijk om een acceptatie-test te doen. DGE biedt voor al haar projecten "No cure, no pay", zodat het technische risico bij DGE ligt, en ook geeft DGE een gegarandeerde deadline af.